Gonca Vakfı Burs Başvuru Şartları

1- Hazırlık sınıfını başarıyla tamamlamış öğrencilerin “başarılı” olarak hazırlıktan geçmiş olması, ara sınıflardaki öğrencilerin ise transkriptteki not ortalamasının 4’lük sisteme göre en az 1,45 olması gerekmektedir.

2- Gonca Vakfı Burslarına her türden öğrenim gören öğrenciler başvuruda bulunabilir.

3- Başvuru yapmış olmak bursa hak kazanıldığı anlamına gelmez. Başvuruda öğrencinin verdiği aile gelir durumu, okuyan kardeş sayısı vb. bilgilerin puan karşılıkları sistem tarafından belirlenir. Öğrencilerin başvuru puanı dikkate alınarak Gonca Vakfı tarafından yapılacak değerlendirmeye göre burs kontenjanının iki katı kadar öğrenci mülakata davet edilecektir.

4- Vakıf (Özel) üniversitelerinde %100 oranında tam burslu olarak öğrenim gören öğrencilerin başvuruları kabul edilmektedir. (Öğrencinin bursa hak kazanması durumunda %100 burslu okuduğuna dair onaylı belge istenecektir.)

5- Burs almaya hak kazanan öğrenciler için Gonca Vakfı tarafından düzenlenen “Bursiyer Öğrenci Etkinlikleri”ne bursiyerlerin fiziki veya online katılımı beklenmektedir. Etkinliklerle ilgili bilgiler bursiyerlere ayrıca duyurulacaktır.

6- Burs başvuru formundaki bilgiler eksiksiz doldurulmalıdır. Bilgi eksikliği veya yanlış beyandan dolayı başvurunun geçersiz sayılmasına dair herhangi bir itiraz kabul edilmeyecektir.

7- Bursa başvuran tüm öğrenciler, yukarıda belirtilen başvuru şartlarını kabul etmiş sayılırlar. Başvurunuzun değerlendirilmesi sürecinde sizlere başarılar dileriz.

Eğer Şartlara Uygun Olduğunu Düşünüyorsan Şimdi Başvuru Yap.