Filistin İçin Yardım Kampanyası

Gonca Vakfı, Filistin’de yaşanan yoğun savaş krizi altında olan kardeşlerimize yardım elini uzatma çağrısı yapıyor. Bu zorlu dönemde, Filistinli kardeşlerimize destek olmak amacıyla başlattığımız yardım kampanyasına siz de katılın. İhtiyaç sahibi ailelere yardım etmek, temel yaşam malzemeleri, gıda ve sağlık hizmetleri sağlamak için birlikte hareket edelim. Filistinli kardeşlerimize umut olmak ve yaşamlarına dokunmak için Gonca Vakfı olarak el birliğiyle güçlü bir destek oluşturalım. Katkılarınız, Filistin’deki insanların bu zorlu süreçten daha güçlü çıkmasına yardımcı olacaktır. Yardım kampanyamıza katılın, birlikte daha güçlüyüz!

Gonca Vakfı, Filistin’deki savaşın yıkıcı etkilerini hafifletmek ve acil ihtiyaçları karşılamak amacıyla bir yardım kampanyası başlatmıştır. Bu kampanya, Filistinli kardeşlerimize umut ve destek sağlayarak hayatlarını kurtarmak ve geleceğe daha güvenle bakabilmelerini sağlamak için düzenlenmiştir.

Bağışlarınızı tüm bankaların kartlarıyla kolayca yapabilirsiniz. Güvenli Ortak Ödeme Sayfamız üzerinden basit bir şekilde Filistinli kardeşlerimize yardım edebilir, acil ihtiyaçlarına destek olabilirsiniz. Siz de bu anlamlı kampanyaya katılarak Filistin’deki insanlara umut olun. Hemen bağış yaparak, onların yanında olduğunuzu hissettirin. Geleceğe umutla bakabilmeleri için birlikte hareket edelim.

Adınız-Soyadınız