Hakkımızda

Gonca Vakfı’nın Tarihçesi: 2007 yılında, Türkiye’nin farklı bölgelerindeki insanlar arasında güçlü bir toplumsal bağ ve dayanışma kültürü oluşturmak amacıyla yola çıktık. Sadece maddi zorluklarla değil, aynı zamanda manevi destekle de birbirlerine daha yakın olabilecekleri bir ortamı kurmayı hedefledik. Kuruluşumuzdan bu yana geçen süre zarfında, özellikle eğitim alanında toplumumuza katkıda bulunma amacı güdüyoruz.

Misyonumuz: Gonca Vakfı’nın temel misyonu, Türkiye’nin dört bir yanındaki insanlar arasında köprüler kurarak birlik ve dayanışmayı güçlendirmektir. Maddi sıkıntılarla mücadele eden yetenekli öğrencilere burslar sunmanın yanı sıra, sosyal dayanışma projeleri, kültürel mirasın yaşatılması, geleneksel değerlerin korunması ve insanların birbirlerine destek olmaları konularında çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz.

Kültürel Mirasın Korunması: Gonca Vakfı olarak, Türk kültürünün zengin mirasını korumak ve gelecek nesillere aktarmak adına özel bir hassasiyet gösteriyoruz. Geleneksel ritüeller, özel günler ve toplumsal etkinliklerle, kültürümüzün temel taşlarını geleceğe taşımak için çalışıyoruz. Bu sayede, Türk kültürünün kıymetini bilmeyi ve yaşatmayı destekliyoruz.

Toplumsal Birlik ve Dayanışma: Gonca Vakfı, toplumun çeşitli katmanlarını bir araya getirerek, sadece maddi değil, aynı zamanda manevi olarak da destek olmanın önemine inanıyor. Cenaze, düğün, kına gibi özel anlarda insanları bir araya getirerek toplumsal birlik ve dayanışmayı güçlendirmeye çalışıyoruz. Birbirimizi sahiplenmek, sorunları birlikte çözmek ve bir arada daha güçlü olmak için çalışıyoruz.

Gonca Vakfı’nın Geleceği: Gelecekte de Gonca Vakfı, toplumumuza daha fazla katkıda bulunmak, birlik ve beraberlik duygularını daha da güçlendirmek için var gücüyle çalışmaya devam edecektir. Türkiye’nin dört bir yanındaki insanları bir araya getirerek, güçlü bir toplumun inşasına katkıda bulunmaya devam edeceğiz.